top of page

Feesten

Elegant De Regeling

Recepties

Voor de organisatie van uw recepties ter ere van een jubileum, promotie, afscheid of bruiloft biedt Sportcafé Baskensburg u vele mogelijkheden. Samen met u organiseren wij de perfecte receptie, compleet naar uw wensen.


Er is een podium met microfoon aanwezig voor de eventuele sprekers, deze staan geheel gratis ter beschikking. Wij rekenen geen zaalhuur en onze bediening staat garant voor een warm en hartelijk ontvangst. Onze keuken zorgt voor de perfecte culinaire verzorging.


Ook hebben wij receptiearrangementen waardoor u direct weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Themafeesten

Bij Sportcafé Baskensburg kunt u ook terecht voor themafeesten. Samen met u stellen wij het perfecte themafeest samen, enkel en alleen voor uw eigen gezelschap! Dit alles voor een aantrekkelijke prijs, deze avonden zijn compleet met eten, entertainment en vrij drinken.


Wij verzekeren u dat u een zeer geslaagde avond heeft als u voor een themafeest kiest! Voorbeelden van themafeesten die we al gedraaid hebben:

Image by Fidel Fernando
Jazz muziek

Entertainment

Wij hebben goede contacten met grote artiestenbureau`s en helpen u graag bij het vinden van het juiste entertainment voor uw feestavond. Of het nu gaat om een band, bekende Nederlander, vuurspuwer, messenwerper, slangenact, animatie acteurs of een andere act, wij staan u graag terzijde!


Voor de muzikale ondersteuning van uw feest kan elke band terecht op ons muziekpodium. Wij hebben ook een eigen DJ die van elk feest een ware happening maakt!


Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van kindershows en het organiseren van Sinterklaasfeesten en kerstprogramma’s. Op locatie kunnen wij ook vele leuke attracties plaatsen.


Daarnaast hebben we ook een origineel decap orgel staan die we graag voor u laten spelen indien u dit wenst.

bottom of page