top of page

Bedrijfsevenementen

Image by Campaign Creators

Bedrijfspresentaties

Of het nu gaat om een sales-meeting, bedrijfspresentatie, productpresentatie, vestigingsoverleg, borreluurtje, teambuilding, jubilaris of iemand die afscheid neemt binnen uw bedrijf, wij biedt voor elke gelegenheid een inspirerende setting.


Wij beschikken wij over meerdere ruimtes vanaf 50 tot 1000 personen, dus voor iedere setting geschikt.


Wij combineren uw formele, zakelijke boodschap met één van de vele informele mogelijkheden die wij u bieden. Wij zorgen er gezamelijk voor dat u evenement slaagt.

Zakelijke receptie

Voor de organisatie van uw receptie ter ere van een jubileum, promotie of afscheid biedt Sportcafé Baskensburg u vele mogelijkheden. Samen met u organiseren wij de perfecte receptie, compleet naar uw wensen.

Er is een podium met microfoon aanwezig voor de eventuele sprekers, deze staan geheel gratis ter beschikking. Wij rekenen geen zaalhuur en onze bediening staat garant voor een warme en hartelijke ontvangst. Onze keuken zorgt voor de perfecte culinaire verzorging.

conferentie
In een vergadering

Vergaderingen

Voor vergaderingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden u een compleet andere ambiance zodat vergaderen een andere dimensie krijgt. U kunt dit combineren met een lunch, koffietafel, diner of buffet.

bottom of page